Onze diensten

Bediening

U wilt uw gasten natuurlijk voorzien van uitstekende bediening. Netjes verzorgd, altijd naar wens en met een tevreden gast tot gevolg. Staff direct beschikt over een selectief bestand van hardwerkend, ervaren en verzorgd uitziend bedieningspersoneel.

Al onze uitzendkrachten zetten zich dagelijks in voor een succesvolle service en een tevreden gast. Zowel inschakelen op wekelijkse basis als op oproepbasis is mogelijk. Zo heeft u juist in de periodes waarin u het nodig heeft de beschikking over extra (ervaren) bedieningspersoneel.

Bartender

De perfecte cocktail maken, een goed biertje tappen en uitstekende service verlenen – laat dat maar aan onze bartenders over. De bartenders van Staff direct hebben ruime ervaring in het vak. Juist doordat bartender hun dagelijkse bezigheid is, leveren zij uitstekend werk. Altijd stressbestendig, alert en gastvrij – dat zijn de punten waar wij onze bartender-helden op selecteren. Zo weet u zeker dat u een echte vakman of -vrouw achter de bar laat staan.

Host & Hostess

Een ultieme en gastvrije beleving voor elke gast of bezoeker – dat is waar onze hosts en hostesses zich dagelijks voor inzetten. Dat kan zijn om elke gast naar de juiste tafel te wijzen en een warm welkom te geven. Of om aan het eind van de avond de laatste lach naar buiten te zijn.

Hoeveel hosts u ook nodig heeft, wij gaan ervoor u achteraan. Geef vooral uw wensen door. Dan verzorgen wij professionele hosts en hostesses die perfect bij uw bedrijf en gasten passen.