Voor opdrachtgevers

Bent u op zoek naar extra horeca personeel? Voor een drukke week, een speciaal evenement of voor een langere periode? Laat het werven van uw horeca personeel maar aan ons over. Of u nu op zoek bent naar een vaste partner voor bedienend personeel of voor een tijdelijke hostess, bij Staff direct bent u aan het juiste adres. Wij zijn hét horeca-uitzendbureau in Amsterdam dat u helpt aan ervaren en verzorgd personeel.

Bespaar tijd en vind snel de juiste horecahelden

Werk in de horeca is geen dag hetzelfde. Ook tijdens drukke periodes, bij mooie evenementen of bij uitbreiding van uw bedrijf wilt u er zeker van zijn dat u de vraag van gasten aankunt. En dat het hen, zoals altijd, aan niets ontbreekt. Gelukkig hoeft u niet zelf het hele internet door te spitten op zoek naar de juiste uitzendkrachten. Wij zijn namelijk hét ervaren horeca-uitzendbureau in Amsterdam.

Vind via ons het personeel dat u zoekt. U geeft uw wensen en verwachtingen aan, dan gaan wij voor u op zoek naar passend personeel. Zo heeft u wel de juiste mensen klaarstaan, maar heeft u er zelf geen omkijken naar. Dát is Staff direct.