Horecapersoneel inhuren staff direct

Onze Horeca Vacatures

Opzoek naar een Horecabaan?

Zoek je naar de meest aantrekkelijke horeca vacatures in Amsterdam? Bij Staffdirect vind je die gegarandeerd. De ene week kun je werken in de luxe omgeving van The Harbour Club, de andere week sta je misschien in de creatieve sfeer van ART Ventura. De mogelijkheden zijn enorm flexibel. Staffdirect biedt je ook kansen om te werken bij prestigieuze locaties zoals Aries, Pont 13, of het Postillion Hotel in Amsterdam. En als je als student bij ons aan de slag gaat, kun je je eigen werktijden inplannen, ideaal voor een perfecte balans tussen werk en studie.

Staffdirect

Werken in de Bediening

Bij Staff Direct kun je jouw bedieningstalenten inzetten waar ze het meest nodig zijn. We zoeken professionals die betrouwbaar, goed verzorgd en gefocust op service zijn. Als onderdeel van ons team speel je een belangrijke rol in het tevredenstellen van de gasten van onze klanten.

We bieden zowel vaste als flexibele werkopties, waardoor je kunt werken op een manier die bij jouw leven past. Kom erachter hoe je bij Staff Direct kunt groeien in een bedieningsrol.

Bartender staffdirect

Werken als Bartender

Het creëren van de perfecte cocktail, het tappen van een smaakvol biertje en het bieden van uitmuntende service – dat is wat je doet als bartender bij Staff Direct. Onze bartenders zijn ervaren vakmensen voor wie het bartenden een dagelijkse passie is. Hierdoor leveren ze keer op keer uitstekend werk. Geselecteerd op hun vermogen om goed te presteren onder druk, hun oplettendheid en hun gastvrije houding, zorg je als bartender bij ons dat de gasten van onze klanten altijd de beste ervaring krijgen. Wanneer je kiest voor een carrière als bartender bij Staff Direct, weet je dat je gewaardeerd wordt als een ware professional achter de bar.

StaffDirect

Werken als Host of Hostess

Als host of hostess bij Staff Direct creëer je een onvergetelijke en gastvrije ervaring voor iedere bezoeker. Je taak is om elke gast met een warme glimlach naar de juiste tafel te begeleiden en ervoor te zorgen dat ze zich welkom voelen vanaf het moment dat ze binnenkomen tot het moment dat ze vertrekken.

Bij ons is er altijd ruimte voor meer charismatische en zorgzame individuen die er trots op zijn de laatste lach te delen en de avond voor onze klanten en hun gasten af te sluiten. Vertel ons jouw wensen en ambities, en wij zorgen ervoor dat je als professionele host of hostess wordt geplaatst waar je talenten het beste tot hun recht komen en waar je de ideale match bent voor de sfeer en verwachtingen van de gelegenheid.