Hospitality Recruitment

Op zoek naar Horeca personeel?

Bent u op zoek naar extra personeel? Voor een drukke week, een speciaal evenement of voor een langere periode? Laat het werven van uw horeca personeel maar aan ons over. Of u nu op zoek bent naar een vaste partner voor bedienend personeel of voor een tijdelijke hostess, bij Staff direct bent u aan het juiste adres. Wij zijn hét hospitality recruitment bureau in Amsterdam dat u helpt aan ervaren en verzorgd personeel.

Staffdirect

Bedieningspersoneel

Wanneer u streeft naar voortreffelijke service voor uw gasten, wilt u verzekerd zijn van bedieningspersoneel dat niet alleen ervaren en hardwerkend is, maar ook een verzorgde uitstraling heeft. Staff Direct biedt toegang tot een zorgvuldig geselecteerde groep van dergelijke professionals, klaar om uw gasten de aandacht en service te geven die ze verdienen.

Onze uitzendkrachten zijn toegewijd aan het leveren van een succesvolle service-ervaring en zorgen ervoor dat elke gast vertrekt met een gevoel van volledige tevredenheid. Of u nu behoefte heeft aan een consistente wekelijkse inzet of flexibele ondersteuning op oproepbasis, wij voorzien u van het extra bedieningspersoneel dat u nodig heeft, juist op de momenten dat het er het meest toe doet.

Staffdirect horeca uitzendbureau

Bartender

Bij het inhuren van een bartender wilt u iemand die niet alleen een perfecte cocktail kan bereiden of een biertje kan tappen, maar die ook uitblinkt in klantenservice. Dat is precies wat u krijgt met de bartenders van Staff Direct. Onze bartenders hebben een rijke ervaring en zien bartending niet alleen als hun werk, maar als hun roeping, wat zich vertaalt in superieure prestaties. Geselecteerd op hun vermogen om onder druk te presteren, hun waakzaamheid en hun natuurlijke gastvrijheid, garanderen onze professionals dat u altijd een deskundige vakpersoon achter de bar heeft staan.

Hostess inhuren staff direct

Host of Hostess

Voor een gastvrije ervaring die iedere gast zich zal herinneren, staan onze hosts en hostesses klaar. Zij zijn de gezichten die uw gasten verwelkomen, hen begeleiden naar hun tafels en ervoor zorgen dat zelfs het afscheid aan het eind van de avond een positieve indruk achterlaat. Onze professionals zijn erop getraind om elke bezoeker een warm en persoonlijk welkom te heten.

Ongeacht het aantal hosts of hostesses dat u nodig heeft, wij staan voor u klaar om aan uw specifieke wensen te voldoen. Laat ons weten wat uw vereisten zijn en wij zorgen voor getalenteerde en professionele hosts en hostesses die naadloos aansluiten bij de uitstraling en gastvrijheid van uw onderneming.

Horecapersoneel inhuren staff direct

Kies voor onze Hospitality Recruitment en bespaar tijd!

Werk in de horeca is geen dag hetzelfde. Ook tijdens drukke periodes, bij mooie evenementen of bij uitbreiding van uw bedrijf wilt u er zeker van zijn dat u de vraag van gasten aankunt. En dat het hen, zoals altijd, aan niets ontbreekt. Gelukkig hoeft u niet zelf het hele internet door te spitten op zoek naar de juiste uitzendkrachten. Wij zijn namelijk ervaren in horeca recruitment.

Vind via ons het personeel dat u zoekt. U geeft uw wensen en verwachtingen aan, dan gaan wij voor u op zoek naar passend personeel. Zo heeft u wel de juiste mensen klaarstaan, maar heeft u er zelf geen omkijken naar. Dát is Staff direct.