Welkom bij Staffdirect: Het Horeca uitzendbureau van Nederland

Staff direct is hét horeca-uitzendbureau dat jou aan een uitdagende baan in de horeca helpt. Werken via Staff direct biedt nogal wat voordelen:

Bepaal zelf wanneer/hoeveel je werkt!
Hoog uurloon
Als zzp’er of in loondienst
Tweewekelijkse uitbetaling
Werken op de mooiste locaties
Flexibele werktijden
Aantrekkelijke bonussen

Op zoek naar een horeca uitzendbureau?

Het Horeca Uitzendbureau Staffdirect, gevestigd in Amsterdam, is dé bron voor kwalitatief hoogwaardig en professioneel horecapersoneel. Wij leveren representatief personeel voor alle horecagelegenheden in Nederland.

Onze gastheren, gastvrouwen, obers en barmedewerkers zijn erop gericht om uw gasten optimaal te bedienen. Voor uw zoektocht naar betrouwbaar en ervaren horecapersoneel, voor elke soort evenement, is Staffdirect uw ideale partner.

Horecapersoneel inhuren staff direct

Staffdirect is het uitzendbureau dat altijd kwaliteit levert

De eerste indruk die uw gasten krijgen van uw horecagelegenheid is cruciaal. Bij ons uitzendbureau begrijpen we dit volledig. Daarom zorgen wij ervoor dat het personeel dat wij leveren van hoge kwaliteit is en een onvergetelijke indruk maakt.

Ons selectieproces is zeer nauwgezet en we leiden alleen de beste horecatalenten op. Deze worden getraind om met veel enthousiasme en oog voor detail in uw zaak te werken, zodat u altijd tevreden bent met het geleverde personeel.

Staffdirect horeca uitzendbureau

Solliciteren bij Staff direct

Ben je op zoek naar een leuke baan in de horeca? Wij hebben een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan werk! Bij ons kun je terecht voor banen én bijbaantjes, op verschillende niveaus. Wil je bijvoorbeeld werken in de bediening, in de keuken of als host(ess)? Bij Staff direct vind je allerlei soorten vacatures, zodat je altijd jouw ideale baan in de horeca kunt vinden. Solliciteer direct en begin aan jouw nieuwe avontuur!

Staffdirect horeca uitzendbureau bartender inhuren

Werk wanneer het jou uitkomt

Waarschijnlijk heb je van jezelf al een druk leven. Daarom bieden wij je de kans om te werken wanneer het jou uitkomt. Ben je fulltime beschikbaar of een paar avonden per week? Het kan allemaal. Via Staff direct kun je zelf je beschikbaarheid aangeven en je werktijden zijn altijd flexibel.

En het leuke is: geen werkdag is hetzelfde. Je werkt op de leukste locaties en komt daar ook met nieuwe mensen in contact. Van chique hotels tot geweldige bedrijfsfeesten. Van een restaurant aan het strand tot een hotel midden in de stad. Een gevarieerde baan dus waarin je ook nog een hoger dan marktconform salaris verdient.

Kortom: solliciteer direct en start via Staff direct aan jouw nieuwe uitdaging!

Staff Direct